Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

З Днем Захисників та Захисниць України

Дата: 01.10.2024 09:10
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

💙Щиросердечно вітаю вас з Днем Захисників і Захисниць України, Днем українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці. 
Сьогоднішній день - символічне поєднання українського духу, сили, волі, благородства та багатовікової історії.
💛Протягом 33 років незалежності лише 24 були мирними, уже десятий рік тривають воєнні дії, два з половиною  роки минуло від повномасштабного вторгнення росії в Україну. Увесь цей час оборонці тримають мирне небо над нашими головами. 
🇺🇦Сьогодні, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, - запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, Герої Небесної Сотні, Герої АТО. Україна пишається своїми патріотами, пам'ять про них навіки залишається в наших серцях. 
🖤Схиляю голову у скорботі, вшановуючи Героїв, які повернулися додому на щиті. Вони віддали найдорожче - своє життя заради Перемоги України, за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Вічна пам'ять і слава Героям, які оберігають нас із небес. 
💙Безмежно вдячний кожному, хто нас оберігає, і щиро бажаю Вам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця – до Перемоги України! 
💛Нехай Богородиця завжди посилає віру, силу і сміливість. Нехай над нами завжди буде мирне ясне небо, а поруч – здорові й щасливі рідні, близькі і друзі! Затишку, світла, достатку і благодаті кожному Захиснику та Захисниці! 

Слава Україні! Героям Слава!
З повагою,
Сільський голова  Василь ШЕМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь