Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

Зі святом 1 вересня , Днем знань !

Дата: 01.09.2024 09:06
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

Дорогі учні, вчителі, батьки!

💙Щиро вітаю вас з початком нового навчального року - Днем знань! Цей день завжди був символом початку нового етапу в житті кожного з нас. Та вже третій рік він набуває ще глибшого значення, адже ми зустрічаємо його у воєнний час, коли наша країна бореться за свою свободу і незалежність.

📚Для наших учнів це час нових викликів і можливостей, але також час, коли ви, попри всі труднощі, доводите свою стійкість та силу духу. Ви вчитеся не лише предметам, але й тому, що значить бути справжнім патріотом, який, попри всі обставини, готовий здобувати знання для майбутнього нашої країни. Бажаю вам допитливості, наполегливості та радості від кожного уроку!

💐Вчителям хочу подякувати за вашу невтомну працю, мудрість та відданість своїй справі. Ви щодня, навіть у цих складних умовах, вкладаєте у наших дітей не лише знання, а й частинку своєї душі. Нехай цей навчальний рік принесе вам багато позитивних моментів, вдячних учнів та професійного задоволення.

💛Шановні батьки, ваша підтримка і любов є надзвичайно важливими для успіху ваших дітей. Дякую вам за вашу мудрість і терпіння, за те, що ви завжди поруч і готові допомогти у будь-якій ситуації.

🇺🇦У цей складний для нашої країни час ми повинні ще більше цінувати можливість навчатися, розвиватися та зміцнювати наші родини. Вірю, що наші діти стануть гідними громадянами своєї країни, які з гордістю нестимуть знання і любов до України.

З найкращими побажаннями,

Сільський голова

Василь ШЕМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь