Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

Посмішка дитини - понад усе😀

Дата: 01.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей👫. Напередодні  відбулося свято 🎁 «Посмішка дитини - понад усе😀», за підтримки голови Брусницької сільської ради Василя Шемчука, сторост Нижньостанівецького та Верхньостанівецького округу Сергія Гулі та Василя Харітона. 💙💛
Діти – маленькі частинки великого щастя 🧸, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою☀️. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки☝🏽. Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям😻. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства🥰. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету 🌍, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде 👉Також підтримали наших дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування Голова Вижницької РДА Сергій Чоботар та заступник голови Анна Гринчук.💙💛.здоровим і щасливим👍.
😻Чарівниками святкової програми були ведучі Аліна та Максим Рудей, начальник служби у справах дітей Мар'яна Галецька, а також запрошені гості з ЮП СП Вижницького РВП ГУНП в Чернівецькій області Юлія Зельська 👩‍✈️і Микола Кравченко🧑🏻‍✈️.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь