Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

Податківці отримали від буковинців 42 запити на отримання публічної інформації

Дата: 18.04.2023 15:45
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Податківці отримали від буковинців 42 запити на отримання публічної інформації

У першому кварталі 2023 року правом на отримання інформації, якою володіє податкова служба області скористались 42 платника податків. Серед запитувачів: 30 фізичних осіб-підприємців (уповноважених осіб), 4 суб’єктів господарювання-юридичних осіб, 7 запитів від  представників засобів масової інформації. 1 запит переадресовано від інших органів виконавчої влади як розпоряднику інформації. Відтак, за результатами розгляду даних звернень, всі запити розглянуто податківцями у терміни згідно вимог чинного законодавства України. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

Платникам слід знати, запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача. Письмовий запит подається в довільній формі. 

Запит на інформацію має містити: 

ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є; загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо; підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі. 

Запити можна направляти на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А та на офіційну електронну адресу: cv.official@tax.gov.ua.

До відома: з метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію особа може подавати запит шляхом заповнення відповідних форм запитів на інформацію, які можна отримати в розпорядника інформації та на офіційному вебпорталі ДПС >Головна>Для громадськості>Публічна інформація>Форми подання запиту https://cv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/dostup-do-publichnoi-info/forma-podannya-zapitu/429839.html

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь