Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

Буковинські платники надійно тримають фінансовий фронт: Від початку року податкові надходження перевищили 1 млрд 410,5 млн грн

Дата: 02.03.2023 16:57
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Буковинські платники надійно тримають фінансовий фронт: Від початку року податкові надходження перевищили 1 млрд 410,5 млн грн

Про це поінформував громадськість краю начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Шпак Віталій. 

За його словами обсяг збору податкових платежів у січні – лютому 2023 року перевищив надходження аналогічного періоду 2022 року на 300,6 млн грн, або плюс 27,1 відсоток і складає 1млрд 410,5 млн грн.

Фактичний збір до державного бюджету склав 480,4 млн грн, що на 74,0 млн грн, або 18,2 відсотки більше рівня надходжень січня-лютого 2022 року. Місцеві бюджети отримали понад 930,1 млн грн, що більше як того року  на 226,5 млн. грн., приріст надходжень становить 32,2 відсотки. 

В розрізі основних платежів до державного бюджету найбільшу частку складають – майже 169,2 млн грн податок на додану вартість; 181,4 млн грн податок на доходи фізичних осіб та 62,9 млн грн військовий податок.

Серед надходжень до місцевих бюджетів  більше як 71 відсоток складає податок на доходи фізичних осіб – понад 661,4 млн грн. Суттєві надходження забезпечили суб’єкти малого підприємництва «спрощенці» та продавці підакцизних товарів, які сплатили відповідно 137,7 млн грн єдиного податку та 20,1 млн грн акцизного податку з роздрібного продажу. Землевласники та землекористувачі забезпечили місцевим бюджетам майже 62,4 млн грн плати за землю.

За надійну підтримку фінансового фронту нашої держави – сумлінну сплату податків Віталій Шпак висловлює подяку кожному платнику податків в регіоні! 

 

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь