Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

«World Cleanup Day»: запрошуємо долучитися до найбільшої екологічної акції року !

Дата: 22.09.2021 11:32
Кількість переглядів: 396

 

Фото без опису

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» – це міжнародна соціальноекологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій, очистки берегів.

Брусницька сільська рада запрошує керівників закладів, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності та мешканців Брусницької територіальної громади 24 вересня о 10-00 год. долучитись до прибирання зелених зон, територій та місць загального користування.

ЧИСТА ГРОМАДА ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО З НАС !

Давайте спільними зусиллями зробимо нашу громаду чистішою!

Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання пройде в 24 регіонах України та 180 країнах світу з дотриманням карантинних норм та обмежень .

Організатори закликають учасників, які бажають долучатися, брати з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запрошувати родину та друзів. Формати прибирань різні:

колективні прибирання з сім’єю, друзями чи колегами на одній з локацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – достатньо велика для дотримання соціальної дистанції.

Індивідуальні прибирання вибраної забрудненої зони.

Картографування. Встановлюйте безкоштовний мобільний додаток «EcoHike» та відмічайте забруднені й очищенні території.

Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого бака. За можливості, відсортувати й здати в найближчий пункт прийому вторинної сировини.

Робіть фото, сторіси на локаціях до і після прибирання, відмічайте організаторів у соціальних мережах #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday, щоб бути прикладом для інших. Результати своїх прибирань фіксуйте на сайті letsdoitukraine.org

Нагадаємо, що Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» проходить щороку в третю суботу вересня одночасно в 180 країнах та об’єднує понад 50 млн учасників. Під час першого Всесвітнього дня прибирання в Україні активною учасницею стала Президентка Естонії. У 2017 році «Let’s do it Ukraine» об’єднали понад 1 100 000 учасників. Минулого року 140 тис. учасників очистили понад 2138 локацій у 24 областях та 243 населених пунктах. Спільними зусиллями зібрано 764 тонни сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь