Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

Святкування 80-річчя Івана Миколайчука

Дата: 15.06.2021 23:06
Кількість переглядів: 461

..Фото без опису
 

     15 червня 2021 року Брусницька громада святкувала 80-річчя з Дня народження кіномитця Івана Миколайчука. Через погодні умови довелось змінити місце традиційного святкування з села Чортория в будинок культури села Брусниця.

На території музею-садиби митця зібралося керівництво області, району та громад, односельчани, родина Івана Миколайчука. 
    Присутні поклали квіти до погруддя Івана Миколайчука та принесли подарунки в музей.  Після відвідин музею, гості свята повинні були вмощуватися на лавиці, розміщенні на подвір’ї для перегляду театрального дійства у виконанні обласного театру імені Ольги Кобилянської, але через погодні умови усі учасники свята переїхали у с. Брусницю до будинку культури.
    Вистава зібрала повний зал глядачів та гучні овації, а довкола будинку культури розмістилися намети громад Вижницького району, які щиро пригощали гостей традиційною буковинською кухнею.
Для Івана грали аматорські музики та вчителі мистецьких шкіл, а також києвляни Валентина Ковальська, Леся Горова, Вадим Завада та Євген Грубан, які співали, грали, забавлялися разом із усіма учасниками чудового свята. Дякуємо Всім, хто долучився до вшанування ювілейної дати, за Ваші теплі емоції, оплески, щирі усмішки та сльози.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь