Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

З початку року 2471 буковинець знайшов роботу

Дата: 10.06.2021 10:56
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

 

З початку року за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 2471  особу, це на 2,2% менше, ніж у минулому році.

Для створення нових робочих місць та сприяння самозайнятості населення Чернівецької області 4 безробітних, які виявили бажання провадити підприємницьку діяльність, отримали одноразово виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Також на нові робочі місця з компенсацією єдиного соціального внеску працевлаштовані 10 безробітних.

  • Роботодавці, які створюють нові робочі місця, мають можливість отримати відшкодування фактичних витрат нарахованого ЄСВ, сплаченого за працевлаштовану особу за направленням служби зайнятості  - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Компенсацію єдиного соціального внеску можуть отримати роботодавці, які працевлаштовують строком не менше ніж на  2 роки, осіб соціально незахищених категорій. Це молодь, яка закінчила або припинила навчання у навчальних закладах, звільнилася із строкової військової служби, особи передпенсійного віку, інваліди, один з батьків має на утриманні дитину (дітей) віком до шести років.

Також це можуть бути суб’єкти малого підприємництва, які працевлаштовують на строк не менше ніж на 2 роки безробітних, на нові робочі місця створені у пріоритетних видах економічної діяльності. Зокрема, у сільському господарстві, на будівництві, у переробній промисловості, на лісопильне та стругальне виробництво, а також підприємства, які займаються виробництвом одягу, меблів, працюють у сфері торгівлі, транспорту та  надання послуг, тощо.

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь