Брусницька громада
Чернівецька область, Вижницький район

Податкова інформує

Дата: 30.04.2021 00:17
Кількість переглядів: 271

                Фото без опису

    

 

У Чернівецькій області започаткували власний бізнес 1729 новачків - бізнесменів

З початку року на Буковині свій бізнес розпочали 1729 новостворених платників податків. Зокрема, станом на 1 квітня 2021 року власну справу розпочали 209 юридичних осіб та 1520 фізичних осіб - підприємців. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. 

Окремо слід відзначити, в цілому станом на початок квітня цього року у податковій службі області обліковується 60834 платників податків. З них, 17814 юридичних осіб та 42444 фізичних осіб-підприємців та 576 осіб які здійснюють незалежну професійну діяльність. 

До відома: для спрощення умов ведення бізнесу, Державною податковою службою України забезпечено взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців в день надходження відомостей з Єдиного державного реєстру та відповідно зменшено до одного дня обмін інформацією між Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та інформаційними системами ДПС. 

Слід знати, відомості, що містяться в цьому реєстрі, є відкритими, за винятком реєстраційних номерів облікових карток платників податків, відомостей про рахунки, накладення й зняття арештів на рахунки та майно.  

Дані з ЄДР можна перевірити за допомогою електронних сервісів, які розміщенні на веб-порталі ДПС України, зокрема: >Головна>Реєстри> «Дані про взяття на облік платників податків» https://cabinet.tax.gov.ua/registers/registration

> «Реєстр страхувальників»  https://cabinet.tax.gov.ua/registers/ev

>« Реєстр платників єдиного податку» https://cabinet.tax.gov.ua/registers/edpod 

 

До завершення деклараційної кампанії – 2021 залишилося 2 дні

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що з початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року та звертають увагу, що  кампанія декларування завершується  30 квітня 2021 року. 

Хто ж  зобов’язаний цього року подати річну податкову декларацію про доходи, отримані у 2020 році, та як правильно це зробити вся інформація в інформаційному банері «Деклараційна кампанія 2021» на офіційному порталі Державна податкова служба України за посиланням :https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь